4 de marzo de 2012

O Castroverde F.S. Xuvenil proclámase Campeón da Liga Provincial...

O pasado venres 2 de Marzo, o Castroverde F.S Xuvenil tiña un partido ás 21:00h en Outeiro de Rei no que xa podía conseguir definitivamente o título da provincial, so se necesitaba un punto, é dicir era válida a victoria pero tamén o empate.

O partido comezou con moita presión do equipo rival, pero o Castroverde pouco a pouco foise afianzado como dono do balón, pola contra o Outeiro esperaba no seu campo para ter oportunidades de contrataque, e así pola metade do 1º tempo chegou o primeiro gol do equipo da casa, un tiro fora da área rebota no pao dereito e o balón sen que Noel poida facer nada entra...Os minutos pasaban e o gol do Castroverde cada vez era máis necesario sobre todo para darnos algo máis de confianza, pero non chegou ata o minuto 15 da 2ª metade, e acto seguido outro gol, os 2 do propio Julián. A euforia desatábase 1-2 e faltaban 10 min para o remate do partido.

O encontro continuaba da mesma maneira, unicamente cambiaron os nervios de bando, agora eran eles  os que necesitaban darlle a volta o partido, pero neste tempo case non gozaron de ocasións claras grazas a gran defensa que fixeron os chavales liderada por Polín...a tranquilidade plena chegou cando Álvaro enchufa o 1-3 definitivo no luminoso, faltaba 1 minuto ou 2, pero a Liga estaba cada vez máis preto...e así foi.
  Creo que somos os claros merecentes deste 1º posto, no noso 2º ano desde que se tivo a idea de facer o Equipo Xuvenil. Grande CASTROVERDE F.S.!!!!

E aquí un pouco, os resultados da tempada 2011/2012 aínda que queda o último partido na casa tamén contra o Outeiro de Rei, que posiblemente se xogará o fin de semana que vén:

* 9ª Xornada: Ribeiro F.S. 2-8 Castroverde F.S. Xuvenil

En total 23 puntos, 7 partido ganados, 2 empates, 0 derrotas.
En canto os goles: 52 a favor (5,8 goles/ partido), 23 en contra (2,5 goles/ partido).
Quedamos 1º con 23 puntos (falta do último partido [aplazado]), 2º Outeiro de Rei con 15 puntos, e 3º Fonsagrada con 13 puntos (a falta dun partido tamén).

Na imaxe da Plantilla (1º Ano), con respecto a este (2º Ano), entre paréntese motivo da súa marcha:
Pedro, Guti (Sénior), Lino, Manel, A. Pombo (S.D. Castroverde), M. Polín, Julián, Santi, Álvaro, Carlos, J. Manuel. Faltan: Josito e Noel (porteiros), Rubén.