1
CASTROVERDE
Brollón: Toni, Picos, Dani Ribera, Carlos, Diego, Diego Cid, Durán, Fran, Sarabia, Iván Cid y Hugo Sánchez. También jugaron Suso, Cordas, Dani Melo y Óscar Casanova.
Castroverde: Marcos, Quintás, Bruno, Pombo, Juan, Manu, Albino, Iago, Toño, Gelo, Richard. También jugaron Antonio, Cacho y Adrián.
Goles: 0-1: Ríchard. 1-1: Hugo Sánchez. 2-1: Durán. 3-1: Durán. 4-1: Iván Cid, de penalti.
Árbitro: Saúl López Parga (Monforte).
Incidencias: Partido celebrado no campo de Vos Medos, que rexistrou unha boa presenza de afeccionados.
O Brollón goleou ao Castroverde, aínda que foi o cadro visitante adiantouse no minuto 5. Os locais reaccionaron moi ben e obtiveron pronto a recompensa co empate e tres goles máis.
Dani Ribeira, Durán e Iván Cid (Brollón) e Ríchard, Toño e Marcos (Castroverde) foron os mellores.
________________________________________________
2
CASTROVERDE
4
JOGAFRÁN ORDES
Castroverde: Javier, Óscar, Solla, Lino, Paulo -quinteto inicial-, Kani, Manolo, Pablo, Pedro, Manel y Borja.
Jografán Ordes: Antonio, Jorge, Daniel, Manuel, Samuel -quinteto inicial-, Ángel, Iago, Andrés, Marcos y Rodrigo.
Goles: Andrés (2), Samuel e Solla (p.p) marcaron para o Ordes; e Paulo e Kani fixérono para o Castroverde.
Árbitros: Antonio Neto e Nonito Bermúdez (Delegación de Lugo).
Incidencias: Encontro disputado no Pavillón Municipal da Ferrería. 80 espectadores.
O Castroverde pagou o seu mal inicio de partido e sucumbiu ante o Ordes por 2-4.
Os primeiros minutos foron de clara cor visitante. O Ordes conseguiu unha cómoda renda (0-2) ante un Castroverde inoperante tanto en ataque como en defensa.
Co paso dos minutos, o cadro lucense mellorou a súa imaxe. Os lucenses empezaron a crear ocasións e recortaron as diferenzas ao bordo do descanso (1-2).
Nada máis comezar a segunda metade, o Castroverde igualaba a contenda (2-2). Tras o gol, os xogadores lucenses diluíronse e o Ordes aproveitou a circunstancia para pór terra polo medio (2-4).
 A falta de 7 minutos para a conclusión, o Castroverde buscou o empate co cinco para catro. O cadro lucense topouse cunha perfecta maraña defensiva e non foi capaz de perforar a meta de Antonio.